Pearl Nails Hajgöndörítő szivacs

Pearl Nails Hajgöndörítő szivacs
Cikkszám: #49290
2 390 Ft
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 15 (csak regisztrált vásárlóknak)
Pearl Nails Hajgöndörítő szivacs
Termék leírás
Szerezd be nálunk a legújabb Tiktok trendet, az innovatív hajgöndörítő szivacs szettünket, mely tökéletes megoldást nyújt természetes fürtök eléréséhez hőkárosodás nélkül!

Gondosan megtervezett, szaténos anyaggal borított minőségi habszivacsból készült, hihetetlenül könnyen használható és kíméletes a hajhoz. Forradalmasítsd a hajformázó rutinodat!

Főbb jellemzői a hajformázó szivacsnak:

Hőkárosodás-mentes fürtök: használatával hajad egészséges és sérülésmentes marad. Mondj búcsút a hagyományos göndörítési módszerek okozta töredezett hajvégeknek és tincseknek!
Természetes megjelenésű loknik: Hozzon létre gyönyörű, pattogó fürtöket, amelyek úgy néznek ki, mintha egyenesen szalonból érkeztek volna. Akár laza hullámokat, akár feszes spirálokat szeretne, hajcsavarónk minden alkalommal tökéletes eredményt nyújt.
Kényelmes viselet: puha, kényelmes habból készült hajcsavaróinkat kényelmes viselni, nyugodtan fent hagyhatod őket éjszakára.
Könnyen használható: nincs szükség haladó hajformázó készségekre. Egyszerűen tekerd a hajad a habcsavarók köré, rögzítsd őket a helyükön, és hagyd, hogy kifejtsék a varázslatukat. Ilyen egyszerű!
Előnyei:
• Egészséges haj: nincs kitéve káros hőhatásnak - élvezd a gyönyörű fürtöket, miközben tincseid selymesek és erősek maradnak.
• Időtakarékos: kihagyhatod a forró hajformázó eszközökkel töltött hosszú órákat.
• Utazóbarát: kompakt és könnyű, bárhová magaddal viheted! Készíts mesés fürtöket útközben vagy nyaralás alatt!

Élvezd hajad természetes szépségét és a problémamentes göndörítést, amely kényelmes, biztonságos és egyszerű.



Hogyan használd a hajgöndörítő szivacsot és készíts természetes loknikat?

Szárítsd meg a hajad kb. 80%-ban. Rögzítsd a szalagot a fejed tetejére egy hajcsat segítségével, majd oszd el a hajad két részre. Fokozatosan csavard a hajgöndörítő szivacs köré az arctól lefelé, fokozatosan egyre több hajtincset hozzáadva.

A végét rögzítsd hajgumival. A legjobb eredmény elérése érdekében hagyd a hajban 4–6 óráig, ideális esetben egész éjszaka. Reggel óvatosan bontsd ki a hajat, és rázd ki a tincseket.
Tulajdonságok
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!