Pearl Nails Jimdoa csiszológép - JD-222

Pearl Nails Jimdoa csiszológép - JD-222
Cikkszám: #47458
19 980 Ft
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 133 (csak regisztrált vásárlóknak)
Pearl Nails Jimdoa csiszológép - JD-222
Termék leírás
Maxold ki a cukiságfaktort új műkörmös csiszológépünkkel!
Ellenálhatatlan dizájn, melyre rátekintve garantáltam elolvadsz te is, és jókedvvel állsz neki a munkának! blush

A gép működését a kijelzőn egy mosolygós arc jelzi, a sebességet pedig félkörívben vidám, színe pöttyök jelzik. A fordulatszám könnyen és gyorsan szabályozható a középen található kapcsoló jobbra illetve balra mozgatásával. A csiszológép elején található irányváltó kapcsoló segítségével egyszerűen változtathatunk forgásirányt, ezáltal jobb-és balkezes műkörmös felhasználók számára is ideális választás lehet.

Kis méretéből kifolyólag kevés helyet foglal el, az alján található csúszásgátlónak köszönhetően pedig stabilan áll a műkörmös asztalon. Praktikus kialakításának köszönhetően a kéziegységet a vezérlő tetején található lyukba beleállítva tárolhatod, így még kevesebb helyet elfoglalva. Szállítás során könnyedén elfér műkörmös táskádban, a csiszológép hátulján található kinyitható rekeszben pedig könnyedén elrejtheted a munkavégzéshez szükséges csiszolófejeket.

Kiknek ajánljuk?

Szuper választás manikűrös és körömdizájner tanulók, valamint pályakezdők számára, akik még kisebb vendégkörrel rendelkeznek, esetleg tartalék csiszológépnek szalonmunkádhoz.

Hogyan használjuk?

Csatlakoztasd a kéziegységet a csiszológép vezérlőjéhez, majd az adaptert a vezérlő hátulján található elektromos kiállásba, és helyezd áram alá. A kiválasztott csiszolófejet helyezd a kéziegységbe a gyorstokmány elfordításával, és zárd vissza. Figyelj arra, hogy ne nyomd le teljesen a csiszolófejet. A gép elején található ON/OFF gombbal indítsd el csiszológépet. A középen található kapcsoló jobbra mozdításával növelheted, míg balra mozgatásával csökkentheted a fordulatszámot. Az irányválasztó gomb segítségével szabályozhatod forgásirányt. A munka végeztével ne felejtsd el kikapcsolni a csiszológépet!

Kiegészítői:
Ajándék csiszolófej készlet

Jellemzői:

AC100-240V 50/60Hz
24W teljesítmény
Oda-vissza forgásirány
Max. 35.000-es fordulatszám
Tulajdonságok
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!