Tűs kezelőcsúcs autamata mezoterápiás toll-hoz Stella BD 12"

Tűs kezelőcsúcs autamata mezoterápiás toll-hoz Stella BD 12"
Cikkszám: #20003
Kizárólag szakmai vásárlóknak!
Nincs Raktáron | Rendelhető
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Tűs kezelőcsúcs autamata mezoterápiás toll-hoz Stella BD 12
Termék leírás
STELLA BEAUTY DERM PEN STERIL TŰFEJ

A Beauty Derm Pen kizárólag képzett szakemberek által alkalmazható! A kezelés során a bőr felszínén apró nyílások keletkeznek, ezeken keresztül a hatóanyagok könnyebben a bőrbe jutnak. A kezelés eredményeképpen a kollagén- és elasztin termelődés fokozódik, a bőr feszesebbé válik.

A készülék a MesoComplex termékcsalád kúraszerű alkalmazásával hihetetlen eredménnyel képes a bőr megfiatalítására és a sejtek regenerálására.

Mire használható a
Stella Beauty Derm Pen készülék?
Látványos és tartós eredményt érhetünk el az alábbi területeken: bőrfiatalítás, hegek kezelése, májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása, valamint hajhullás több típusa ellen is eredményesen használható.Nagy előnye, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs, minimális fájdalommal jár. A kisebb tűméretekkel, akár érzéstelenítés nélkül is lehet a kezelést végezni, a vendég egyéni érzékenységének és fájdalomküszöbének megfelelően.

Bőrfeszesítés, arcfiatalítás
Hegkezelés
Stria kezelés
A kezelés célja, hogy a bőr felszínén apróbb sérüléseket okozva működésbe léptessük a test, bőr saját természetes gyógyító mechanizmusát. A kezelés során a mikrotűk nagyon gyors sebességgel és különböző mélységben szurkálják a bőrfelszínét. A kezelő tudja kontrollálni, mind a sebességet, mind pedig a tű behatolásának mélységét. Azáltal, hogy apró sérülések keletkeznek a bőrfelszínén, beindul egy sejtregenerálódási folyamat, amely lényegében javítja a bőr állapotát. A fokozott kollagén- és elasztin termelődés hatására a bőr feszesebb, élettelibb lesz.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!