Szépségcikk Blog

2024 legtrendibb frizurái

2024 legtrendibb frizurái

Bob frizura

A bob frizura egy igazán stílusos választás, amely a modern és a klasszikus elemeket ötvözi. Ez az időtlen frizura idén új életre kel. A divat világában a változatos bob-stílusok hódítanak, és a fixáláshoz ideális választás a K-time Glam High Heels hajtógázmentes erős hajlakk. Ez a hajlakk hosszantartó hatással rendelkezik, és erős fixálást biztosít bármely hajtípus számára. A használat egyszerű: csak rázd fel, permetezd a hajra 30 cm távolságból, és formázd a kívánt stílust.

„Butterfly cut” – Pillangó-hajvágás

A „Butterfly cut”, azaz pillangó-hajvágás egy merész, de mégis elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. A pillangószárnyak ihlette, légiesen könnyed hajzuhatag nagy népszerűségnek örvend a hírességek körében, hiszen extra volument ad - anélkül, hogy a hosszú hajtincseknek búcsút mondanánk. A frizura beszárításához a mi ajánlásunk az Eurostil B-Ionic hajszárító és az azt kiegészítő Eurostil B-Ionic hajformázó henger. A hajszárító nagy légáramlásával gyors száradást biztosít, míg az iongenerátor megvédi a hajat, így egészséges és fényes hatást eredményez.

Pixie frizura

Ez a rövid és karakteres frizura idén is nagy divatnak örvend. A pixie frizura tökéletes a mindennapokra, hiszen rendkívül könnyen kezelhető. Keretbe foglalja az arcot, ezáltal pedig az arccsontokat is kiemeli. Sokoldalúságának köszönhetően többféleképpen is formázhatod. A maximális volumen és a dús hatás érdekében a formázáshoz mi a 6.ZERO He.She Dust Up volumennövelő port ajánljuk. A hajtövektől kezdődően hihetetlen volument ad a hajnak, anélkül, hogy elnehezítené azt. Ez kiváló választás vékonyszálú, lelapult hajra, mivel példátlan dús hatást és volument kölcsönöz a frizurának, miközben fixálja azt. Bonyolultabb fixáláshoz pedig ideális választás a 6.ZERO He.She Directional hajtógázmentes erős fixáló, amely lehetővé teszi a kívánt hajforma könnyű elkészítését és ellenállást nyújt az időjárás okozta külső hatásokkal szemben.

„Wet look” - Vizes hatású frizura

Az elegáns és fesztelen "Wet Look" napjainkban is nagyon népszerű. A „Wet look” - Vizes hatású frizura egy igazán egyedi megjelenést kölcsönöz, amely minden bizonnyal felkelti a figyelmet. A"Wet look" vagy vizes hatású frizura megalkotásához kiváló választás a 6.ZERO He.She Vizes hatású Zselé. Ez a készítmény lehetővé teszi a hajstílusok végtelen tárházának megalkotását, rugalmassá és elképesztően ragyogóvá téve a frizurát anélkül, hogy elnehezítené vagy összetapasztaná a tincseket. A gyengéd, könnyed formula nem szárad ki, nem keményedik szilárddá, és nem teszi a hajat zsírossá. Ennek köszönhetően hosszantartó, vizes hatású kinézetet érhetünk el, miközben erős tartást biztosít, lehetővé téve a maximális kontrollt és formázást bármilyen kinézet megalkotása során.

Mézes-szőke árnyalat

 A mézes szőke hajszín magában hordozza a természetes elegancia és a napsütötte szépség esszenciáját. Kiválóan illeszkedik mind a rövid, mind a hosszú hajviseletekhez, és könnyen kombinálható más színárnyalatokkal. A hajfestést mindenképp bízd szakemberre, hiszen a színkezelés során a fodrásznak figyelembe kell vennie például a vendég bőrtónusát, az alapszínt, vagy éppen a kívánt végeredményt. Érdemes ugyanakkor a szőke haj megfelelő ápolására is figyelmet fordítani, hogy az megőrizze egészséges ragyogását. A hamvasításhoz és hidratáláshoz kitűnő választás a 6.ZERO Pure Silver termékcsaládja, amely a nemkívánatos sárga tónusok ellen küzd, stabilizálja a hajszínt, amelynek köszönhetően a haj vibrálóvá és ragyogóvá válik.

Az idei évben a frizuraválasztás terén a változatosság és az egyediség a kulcsszó. Az öt említett frizura közül válogathatunk aszerint, hogy melyik az, ami leginkább kifejezi egyéniségünket. Merjünk kísérletezni az új stílusokkal, inspirálódva az aktuális trendektől, és élvezzük a divat izgalmas világát!