Szépségcikk Blog

WORLD OF BEAUTY 2022 – SZENDREI Oktatóterem

Valószínűleg sokak örömére tudott újból, a hosszúra nyúlt kényszerszünet után ismét elindulni a méltán közkedvelt World of Beauty tanfolyamkörút, mely az Alveola Kft. szervezésében kerül megrendezésre az ország számos pontján. A rendezvényen, mint azt már mindenki megszokhatta most is az aktuális trendeknek megfelelő kezelések, technikák esszenciái kerülnek bemutatásra a szervező professzionális előadói által. A legutóbbi helyszínnek a Szendrei Szépségcikk raktáráruház oktatóterme adott otthont, ahol a résztvevők egy nap alatt három komplex témában hallgathattak előadásokat, és amelyekre további képzések keretében az elhangzottak elméleti anyagát lehet megtanulni, elsajátítani.

A tanfolyamon az alábbi témákat fejtették ki az előadók:

Az anti-aging csúcs hatóanyagai

Juhász Klári mesterkozmetikus a Beauty akadémia szakmai vezetője által tartott előadáson a hallgatók megismerhették azokat a készítményeket, melyek olyan a technológia eredményeképp megalkotott összetevőkkel rendelkeznek, amik segítenek a bőr öregedésének első jeleit késleltetni, vagy a már meglévőket akár látványosan csökkenteni. A különféle peptides alkotórészek, a kaviár a növényi őssejtek, az „R” molekulák mind a 21. század csúcsösszetevői. Az ezeket tartalmazó készítményekkel nagyon szép és látványos eredményeket lehet elérni az anti-aging kezelések során.

Solanie Jade Roll és Gua Sha liftingmasszázs

Sokan gondolhatják, hogy a Jade Roll és a Gua Sha valami újkeletű szépségápolási trendnek számít. Valójában ez a kezelés nem újdonság. A jáde görgetés és a Gua Sha arckezelés egy több mint ezer éves módszer, ami egykor csak a kínai uralkodói osztály kiváltsága volt. Erről a ragyogást fokozó, arccsontot definiáló, méregtelenítő kezelésről a legnépszerűbb szépségmagazinok oldalain blogjain lehet olvasni. A Tamás Eszter kozmetikus által tartott előadásban aki egyben a Solanie márka trénere is, mindenki megismerhette, hogy ezekkel a kövekkel végzett különleges energetikai masszázs technikák, milyen új holisztikus szemléletű kezelésekhez nyújthatnak segítséget az újdonságra és látványos eredményekre számító vendégkör számára.

Kim Kardashian Lash Style tesközelből 

A rendezvény végén Kovács Nelli a Long Lashes vezető trénere 2022 vezető trendjének számító Kardashian technikát mutatta be, mellyel különleges, divatos, eredményeket lehet elérni.

A bemutató nagy siker volt, melynek végén kérdésekre felvetésekre is sikerült sokaknak választ adni, kötetlen formában. Bízunk benne, hogy ez a nagy sikerű hagyomány tovább folytatódik, és egy következő alkalommal azok is kedvet kapnak akik a mostani eseményen valamilyen okból nem tudtak részt venni.

Az előadáson elhangzott termékek erre a linkre kattintva érhetőek el.