Surf Mosópor White Mountain 3kg (60mosás)

Surf Mosópor White Mountain 3kg (60mosás)
Cikkszám: #47328
7 699 Ft
2 566,33 Ft / kg
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 51 (csak regisztrált vásárlóknak)
Surf Mosópor White Mountain 3kg (60mosás)
Termék leírás
A Surf a mosodai munkát házimunkából élvezetes és szórakoztató élménnyé alakítja, tartós frissességet biztosítva. Illatok, amelyektől a ruhák csodálatos illatúak lesznek, megfizethető áron. Ez a kombináció tette a Surf mosószert a világ egyik nagy kedvencévé. És micsoda innovációs és fejlesztési út volt ez!

A mosópor történetében a Surf a siker hullámát lovagolja meg, amióta 1952-ben Angliában bemutatták. A Surf büszkén foglalja el helyét a világ vezető háztartási mosószer márkái között: az Egyesült Királyság piacán a Surf az egyik legnépszerűbb mosópor és illatmárka, valamint az eladások top márkái között szerepel Afrika, Ázsia, Európa és Latin-Amerika számos nagy területén.

A mosószer története során a Surf mindig is újító volt. 1953-ban a Surf elindította első reklámkampányát, és a vezető mosópormárkává kezdett lenni. Az 1960-as évekre a Surf mosópor nagy teljesítményű márkává vált.

A 2007-es évben a Surf mosószer a már régóta kedvelt illatokra épített illóolajok hozzáadásával. Ez megragadta az aromaterápia növekvő trendjét, és az új keverékek asszociációkat idéztek elő a természettel és a jóléttel.

A Surf az 1950-es és 60-as években a vezető mosóporgyártó márkaként indult, és az évek során folytatta innovációs és kiválósági útját. Míg a Surf mosópora továbbra is kiemelkedik, napjainkban a folyamatos nagy teljesítményről és a csodálatos illatú folyékony mosószer és kapszulák nagyszerű értékéről is szól.

A Surf mosószerrel mosni nem munka, hanem élvezet. Minden mosás olyan frissességet hoz létre, amely tartós, akárcsak maga a Surf.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
3 kg
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!