Nivea Micellás Víz-Urban Skin-Zöld teával 400ml

Nivea Micellás Víz-Urban Skin-Zöld teával 400ml
Cikkszám: #36823
1 989 Ft
4 972,50 Ft / l
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 13 (csak regisztrált vásárlóknak)
Nivea Micellás Víz-Urban Skin-Zöld teával 400ml
Termék leírás
A Nivea Urban Skin Detox Micellar Water célja, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és sminket a bőrről. A micellák mágnesként vonzzák a szennyeződést, a zsírt és a sminket, és felesleges irritáló dörzsölés nélkül tisztán és frissen tartják a bőrt. A zöld teakivonatoknak köszönhetően bőröd használat után tökéletesen tiszta és matt lesz. A micellás víz nem tartalmaz parfümöt és nagyon kellemesen használható. Minden bőrtípusra ajánlott, és bőrgyógyászatilag valamint szemészetileg tesztelt. Kellemes társad és partnered lesz a bőrápolásban, amely ismét fellélegezhet. A még jobb eredmények érdekében használd más Nivea termékekkel együtt.

A Nivea Urban Skin Detox micellás víz legfontosabb jellemzői
Nivea Urban Skin Detox Micellar Water micellás víz
A bőrön található szennyeződések és a smink eltávolítására
Finom és mély tisztítás
Zöld tea kivonatait tartalmazza
A bőr tiszta és matt lesz
Nem tartalmaz parfümöt
Dermatológiailag és szemészeti szempontból tesztelt testápoló szer
Használata:
Nedvesíts be egy vattakorongot a micellás vízzel, és helyezd a csukott szemekre vagy arcodra, majd óvatosan tisztítsd meg a területet. Ne öblítsd le.

Összetétel:
Aqua, Poloxamer 124, Alcohol Denat., Fucus Vesiculosus Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerin, Sorbitol, Propylene Glycol, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Disodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyquaternium-10, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Sulfate, Sodium Acetate, Trisodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol

400ml
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
400 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!