Remington Hajsimító Hajkefe Straight Brush CB7480

Remington Hajsimító Hajkefe Straight Brush CB7480
32% kedvezmény
Cikkszám: #41169
29 599 Ft 19 990 Ft
RRP ár: 29 999 Ft
19 990 Ft / db
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 133 (csak regisztrált vásárlóknak)
Remington Hajsimító Hajkefe Straight Brush CB7480
Remington Hajsimító Hajkefe Straight Brush CB7480
Remington Hajsimító Hajkefe Straight Brush CB7480
Remington Hajsimító Hajkefe Straight Brush CB7480
Remington Hajsimító Hajkefe Straight Brush CB7480
Remington Hajsimító Hajkefe Straight Brush CB7480
Termék leírás
Hol kell regisztrálni a +1 év garanciát?

https://hu.remington-europe.com/term%C3%A9k-regisztr%C3%A1l%C3%A1s

A fényes, egyenes loknik szuperdivatosak - de nem szeretnéd, hogy a tieid kicsit még varázslatosabbak legyenek? Mostantól lehetőség van rá, hogy a tökéletesre simítás közben megőrizd a hajad természetes dús formáját, így természetes egyenes fazont kaphatsz, megtartva annak eredeti dús jellegét!

Bemutatkozik a Keratin Protect hajsimító kefe, ezzel a 2-in-1 fűtött kefével a frizura készítése közben a hajat kiegyenesítve percek alatt egészséges kinézetű, természetes, egyenes frizurát alakíthatsz ki. Az egészséges kinézetű, természetesen egyenes loknik egyetlen kefehúzással történő kialakításának nélkülözhetetlen modern eszköze.

A kefe és a hajsimító kombinálásával a Keratin Protect hajsimító kefét speciálisan úgy terveztük, hogy lecsökkentse a frizura elkészítésére fordított időt. Percek alatt kefézd egyenesre a loknijaid, a haj egészségének rongálása nélkül.

A divatos sötétszürke és rózsaarany nagyméretű kefés fejen keratinnal és mandula olajjal impregnált fűtött kerámia tüskék találhatók, melyek a haj tincsein átcsúszva a hajszálak tövétől a csúcsáig olajokat juttatnak be, ezáltal egészséges kinézetű, sima, egyenes frizurát alakítva ki.

A hajsimító kefe ügyel a hajszálak hidratáltságára is, ennek köszönhetően bársonyosan sima lesz a haj. Ezt az antisztatikus ionos technológia valósítja meg: a gubancosodást csökkentő negatív ionokat bocsát ki a frizura készítése közben. A max. 203°C-ig állítható 3 hőmérséklet fokozat lehetővé teszi a haj típusához leginkább megfelelő hőmérséklet beállítását, a lapos szélek speciális kialakítása pedig megkönnyíti, hogy a frizura készítése közben közelebb kerülhess a hajszálak gyökeréhez.

A haj természetes dús jellegének megőrzéséhez olyan átgondoltan alakítottuk ki a kefét, hogy az a frizura gyorsabb elkészítése érdekében a haj szélesebb tincseit fedje le - még vastagabb hajjal rendelkező személyek esetében is.

EGYENES. ERŐS. SIMA.
Az elektromos hajkefe speciális kialakításának köszönhetően könnyedén és egyszerűen simíthatjuk a hajunkat
Újgenerációs kerámia bevonat keratin és mandula olajos kondicionálással
Ionos kondicionálás: csökkenti a haj statikus töltöttségét
Speciális kialakításának köszönhetően, a haj tövének megemelésére is optimális megoldást nyújt, így volumennövelő hatású
3 különböző hőmérséklet beállítási lehetőség: alacsony (150 °C), közepes (190 °C), magas (230 °C)
30 mp-es, gyors felmelegedés
Ki-, bekapcsoló kapcsoló
Hőmérséklet beállító kapcsoló
Automatikus kikapcsolás funkció 1 óra működés után
3 méteres vezeték
Automatikus feszültségilleszkedés
Forgópántos vezeték
A 2 az 1-ben hajsimító kefe egyszerre végzi a hajad egyenesítését és formázását, az antisztatikus ionos technológiának köszönhetően a haj ruganyos és hidratáltabb lesz.

Legyél sugárzóan szép a keratinnal és mandula olajjal impregnált, kerámia bevonatos sörtéjű kefének köszönhetően, amely mindenegyes húzásával mindenki által irigyelt sima, ragyogó, egészséges megjelenést kölcsönöz tincseidnek.
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!