Szépségcikk Blog

Professzionális eszközök fodrásztanulóknak

Professzionális eszközök fodrásztanulóknak

 

Hajvágógép és olló: az alapvető fodrászkellékek

A hajvágógép az egyik legfontosabb eszköze minden fodrásznak. Tanulófodrászként olyan hajvágógépre van szükséged, amely könnyen kezelhető, megbízható és pontos vágást tesz lehetővé. A minőségi hajvágó olló szintén elengedhetetlen eszköz! A Kiepe hajvágó olló megkönnyíti a vágást és a frizura kialakítását, kifejezetten alkalmas tanulófodrászok számára. 

 

Hajfestékek és eszközök 

A hajfestékek széles skáláját meg kell ismerni, és tanulóként tudnod kell, hogyan alkalmazd őket. Szerezz be különböző típusú festékeket, ecseteket és keveréshez szükséges eszközöket, hogy készen állj a hajfestésre és a vizsgákra. A Sibel hajfestő készlet, a Sibel levehető tálkás készlet és a Sibel hajfesték keverő csomag ideális választás a festékek keveréséhez és a festéshez, mivel pontosan és könnyen lehet velük dolgozni.

 

 

Fésűk és körkefe

A különböző típusú fésűk és körkefék elengedhetetlenek a haj formázásához! Tanulj meg különböző technikákat és válaszd ki a megfelelő fésűket az adott munkafolyamathoz. Kiváló választás a Sibel hajkefék közül a kontykefe, a bontókefe, a fa bontókefe, vagy a 4 db-os thermo hajkefe csomag, amelyek remekül alkalmazkodnak a különböző stílusokhoz és hajtípusokhoz. Emellett az Eurostil fésűszett is remek választás, amely tartalmaz mindenféle fésűt, amire a tanulófodrászként szükséged lehet.

 

Hajsampon, hajpakolás és hajbalzsam

A hajápolás kiemelten fontos a fodrász szakmában, hiszen az egészséges haj alapja a megfelelő ápolás, így meg kell ismerni a különböző hajtípusokat és a hozzájuk illő samponokat, pakolásokat, balzsamokat és kezeléseket, amelyek segítenek megőrizni a haj állapotát. A 6.ZERO kínálatában minden hajtípusra találsz megfelelő hajápolási termékeket, amelyekkel hatékony munkát végezhetsz a képzésen és a vizsgákon egyaránt.

 

 

Hajvasaló 

A hajvasaló használata szintén fontos a fodrász számára. Tanulj meg különböző hajvasalási technikákat, és gyakorold őket a vizsgafeladatokhoz! A hajvasalóval elérheted a sima, ragyogó és elegáns frizurákat. A hajvasaláshoz szívből ajánljuk hajformázó termékeinket, amelyek innovatív technológiájuknak köszönhetően kíméletesen bánnak a hajjal, továbbá megőrzik annak természetes fényét, egészségét.

 

Kiegészítők 

A kiegészítők, mint a Sibel nyakszirtkefe, a Sibel krokodil csipesz vagy az Eurostil dauercsavaró, azok az eszközök, amelyek segítenek a frizura kialakításában, a precíz munkában és hozzájárulnak a vizsga sikerességéhez. Az emberi hajas gyakorló babafejek alkalmazásával pedig gyakorolható a képzés során a hajvágás, színezés, formázás és egyéb hajkezelési technikák.  A Sibel babafej emberi hajjal több színben is elérhető, például világosbarna, világosszőke, sötétbarna, valamint a világosszőke Laura babafej, ami akár versenyeken is használható.

 

Hajszárító: a nélkülözhetetlen formázó eszköz

A különböző hajformázási technikák elsajátítása szintén elengedhetetlen a sikeres vizsga érdekében. A professzionális hajszárító, mint az 6.ZERO Arya Nero, különösen fontos eszköz a hajformázásban. Segít a haj gyors és precíz szárításában, valamint a kívánt stílus elérésében. Hajszárítóink különböző beállításokkal rendelkeznek, így alkalmazkodhatsz a különböző hajtípusokhoz és stílusokhoz.

 

Ezen termékek mindegyike hozzájárul a sikeres fodrászképzéshez és a vizsgák teljesítéséhez. Az Eurostil, a Sibel és a Kiepe minőségi termékei segítenek, hogy egyszerűen megfelelj a fodrász szakma kihívásainak és megtapasztald annak minden szépségét.

Ne feledd, hogy a gyakorlat teszi a mestert! Minél több időt és energiát fektetsz az eszközök és technikák megismerésébe és a gyakorlásba, annál sikeresebb leszel a fodrászvizsgán és a jövőbeni karrieredben is.