Szépségcikk Blog

Válasszunk hajszárítót!

2023.01.27. 12:01Válasszunk hajszárítót!

Szeretnél szalon hatású frizurát a mindennapokban? Egy professzionális hajszárító segíthet benne, ezért fontos, hogy otthoni felhasználásra is egy jó minőségű, a szükséges funkciókkal ellátott eszközt válassz!

Tökéletes hajformázás Steampod gőzölős hajvasalóval

2023.01.25. 12:03Tökéletes hajformázás Steampod gőzölős hajvasalóval

Te is szereted amikor hajad olyan, mintha most jöttél volna a fodrászszalonból? Tudtad, hogy a hajvasaló gyakori használata, és a magas hőmérséklet roncsolhatja a hajat, főleg, ha nem használunk hővédő terméket? Ha szeretnéd megóvni hajad egészségét, ismerd meg és próbáld ki a Steampod-ot, amivel kíméletesebben formázhatod hajadat.

A hajfestés legfontosabb kellékei

2023.01.20. 12:13A hajfestés legfontosabb kellékei

Sokan döntenek úgy, hogy a hajfestést nem bízzák szakemberre, hanem házilag végzik el. Bár az anyagi tényezők is szerepet játszanak a fodrász és az otthoni hajfestés közötti döntésben, érdemes otthonra is minőségi kellékeket vásárolni, hogy a hajfestés minél egyszerűbb legyen és a várt hatást érjük el.

Professzionális termékek a hajápolásban

2023.01.17. 12:03Professzionális termékek a hajápolásban

A professzionális fodrászcikkek, mint például a hajvágó ollók, hajformázó készletek és hajvágó gépek, alapvető fontosságúak a fodrászatban. A jó minőségű fodrászcikkek segítenek a fodrászoknak abban, hogy minőségi munkát végezzenek, és elégedettek legyenek az ügyfelek. Az otthoni hajápolás során is fontos olyan minőségi termékeket használni, amelyekkel megtarthatjuk hajunk egészségét, rugalmasságát és szépségét.

Minden, amit a göndör hajról tudni kell

2023.01.13. 10:45Minden, amit a göndör hajról tudni kell

A göndör haj ápolása a mindennapok kihívása a fürtökkel vagy hullámokkal élőknek. Amikor végre megtaláljuk, hogy mi az, ami igazán jó a hajunknak, addigra annyit változik, hogy megint kereshetjük a legjobbat. Azt, hogy milyen haj koronával élünk meghatározza, hogy szőrtüszőknek milyen az alakja van és milyen szögben állnak.

A korpásodás okai és kezelési módjai

2023.01.11. 10:28A korpásodás okai és kezelési módjai

A korpásodás egy olyan fejbőr betegség, amivel a világon nagyon sokan küzdenek. A korpa gondot okoz a ruhákon, vállon megjelenő fehér hámsejtek miatt, és emellett a kellemetlen tünetei, mint a viszketés, kipirosodás, a fejbőrön tapasztalt kellemetlen égő-viszkető érzés miatt. Mi az oka a korpásodásnak és hogyan kezelhetjük?