Szépségcikk Blog

A hajhullás okai?! Mit tehetünk a hajhullás ellen?

2022.09.26. 15:23A hajhullás okai?! Mit tehetünk a hajhullás ellen?

A hajhullás okai?! Mit tehetünk a hajhullás ellen? Lássunk egy összefoglalót.

Több millióan jártunk már így, és még több millióan fognak valamikor: Ahogy életünk során már számtalanszor, úgy egy reggel belenézünk a tükörbe zuhanyzás után, letörlünk egy kicsit a tükrön maradt párából, és ahogy tekintetünket a soron következő feladatunk eszközére szegeznénk, a szemünk sarkában felvillan valami.

Professzionális hajápolás otthon. Mire lesz szüksége?

2022.08.29. 11:40Professzionális hajápolás otthon. Mire lesz szüksége?

A haj egészségének megőrzése, az otthoni hajápolás nem könnyű feladat. Ha ragyogó hajat szeretne, a hajápolási rutin legyen több, mint a mosás és szárítás. A jó rutin kialakításához meg kell találni a hajhoz illő, professzionális termékeket, fodrászkellékeket, illetve el kell sajátítani a helyes hajápolási technikákat.

Szendrei Kft. Aranypartner díj

2022.06.13. 16:34Szendrei Kft. Aranypartner díj

Cégünk, mely hosszú évek óta az Alveola Kft. megbízható és hűséges magyarországi partnere, a június 11-12-én megrendezésre került kereskedői partnertalálkozón, immár nem először, megkapta az „Arany Partner” díjat

Engedd Fürtjeid Ragyogni! L'oreal Curl Expression

2022.05.31. 10:19Engedd Fürtjeid Ragyogni! L'oreal Curl Expression

Fedezze fel az összes finoman hullámos, hullámos, göndör vagy enyhén hidratált hajhoz készült terméket, a L'Oréal Professionnel Curl Expression termékcsaládot! A hullámos fürtök első osztályú, professzionális ápolást igényelnek, hogy teljes mértékben kiemeljék természetes formájukat. Ezért hoztuk el a Curl Expression termékcsaládot, amely határozott hullámokat és hidratált hajat biztosít.

Csiganyál kivonat előnyei a bőrápolásban

2022.05.27. 14:47Csiganyál kivonat előnyei a bőrápolásban

Bőrünknek nap mint nap kell megküzdenie a porral, széllel, hőséggel stb. valamint számos más hasonló stresszhatással. Magától értetődő hogy megérdemel némi felfrissülést, törődést. Ennek megfelelően különféle bőrápolási termékeket használunk, időnként arckezelésre járunk, hogy bőrünket egészségesen tartsuk, illetve különféle hatóanyagokkal kísérletezünk bőrünk állapotának megóvása érdekében.

Miért használjunk tartós szempilla és szemöldök festéket?

2022.05.27. 11:38Miért használjunk tartós szempilla és szemöldök festéket?

A sötét, telt szempilla és szemöldök népszerű divatirányzat, amely fiatalos, vonzó külsőt kölcsönöz viselőjének. Sokaknak mindennapi sminkelési procedúrát kell megtenni ahhoz, hogy ezt a megjelenést fenntartsák. A világosabb hajszínű nőknek gyakran okoz nehézséget, hogy a sötét szempillák és szemöldökök természetesnek tűnjenek, kiemeljék vonásaikat.