GLS csomagpont

Mi az a GLS Csomagpont? 

A 300 településen található több mint 650 pont között találják .Előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, míg utóbbiak a főbb közlekedési csomópontoknál.


A megrendelt áru Gls Csomagpont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti. 

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig.Tart.


Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a http://www.csomag.hu/files/Overview_ParcelShop.pdf oldalon talál. 

Csomagját https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match oldalon követheti nyomon. 


A Gls Csomagpont-on történő szállítás díjszabása: 

Megrendelés összege 

Szállítás díja 

Csomagküldés GLS Pontra ( Bruttó 20.000 Ft felett Ingyenes )

1390 Ft 

Csomagküldés GLS Pontra, előreutalással ( Bruttó 20.000 Ft felett Ingyenes )

1390 Ft 

Csomagküldés GLS Pontra, Bankkártyás fizetés ( Bruttó 20.000 Ft felett Ingyenes )

1390 Ft 

 

 


Mikor remek választás a GLS Csomagpont? 

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget. 
  
Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel? 

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb GLS Csomagpont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.csomag.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott GlS Csomagpontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.) 

Hogyan kérhetem a személyes átvételt GLS Csomagponton? 

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a 3. lépésben a "Fizetési és szállítási módok kiválasztása" -kor történik. Ön előbb kiválasztja a kívánt fizetési módot majd kiválaszthatja a "Szállítás GLS Csomagpontra-ra" opciót, majd az ezután megjelenő ablakban választhat a GLS Csomagpont-ok listájából, Megye, Város, és Cím alapján. 

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát. 
A munkanapon a 12 óráig -ig megrendelt termékeket, amennyiben az rendelkezésre áll, Budapesten 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 1 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott GLS Csomagpont -on. Ettől eltérő esetben munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.