Szállítási feltételek

A 2022.December 22-én 12:00-ig leadott rendelések kiszállításra kerülnek 2022.12.23-án GLS szállítási mód esetén.

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy a GLS Hungary munkarendje az alábbiak szerint alakul a decemberi időszakban:

2022. december 23. (péntek) – utolsó munkanap karácsony előtt
2022. december 27. (kedd) – az első munkanap karácsony után
2022. december 30. (péntek) – a GLS-nél az év utolsó munkanapja
2023. január 2. (hétfő) – az év első munkanapja

Ennek megfelelően a feladott belföldi küldemények a következőképpen kerülnek kiszállításra:

Feladás dátuma

Kiszállítás dátuma

 

2022. december 22. (csütörtök)

2022. december 23. (péntek)

2022. december 23. (péntek)

2022. december 27. (kedd)

2022. december 30. (péntek)

2023. január 2. (hétfő)

 
SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ 

Próbálunk minél nagyobb választékot kínálni a vásárlóinknak, hogy mindenki megtalálja a neki 100%-osan megfelelő terméket. A szállítás határideje függ a megrendelt terméktől, ill. attól, hogy az adott termékből van e raktáron.

Amennyiben a megrendelt termék van raktáron, 1-2 napon belül Önnél lehet!

Az webáruházban rögzített megrendelések várható szállítási határideje, általánosan 2-5 nap, mivel több telephelyen történik a raktározás ezért bizonyos esetekben a szállítás 4-8 munkanap is lehet. Ebben az esetben a rendelés feladása után vevőszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, munkanapokon legkésőbb 24 órán belül értesítjük erről.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK / KÖLTSÉG

Magyarország területén:

Bruttó 20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás az ország egész területére ingyenes.
Minden olyan rendelés ami nem éri/érte el a bruttó 12.000 Ft összeget, logisztikai költséget számolunk fel melynek bruttó összege: 590 Ft! 

Kivétel ez alól a nagyméretű - és/vagy súlyú bútorok vagy készülékek (30kg és/vagy 1m3 felett), ilyen termék rendelése esetén vevőszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítási mód és költség egyeztetése céljából.
A csomagolási költséget nem számolunk fel.
Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:
Eger területén díjmentes raktári átvétel a telephelyen, nyitvatartási időben.
GLS szállítási módok:
 
Csomagküldés GLS futárszolgálattal - 1 690 Ft - (Bruttó 20 000 Ft felett ingyenes)

A számla végösszegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely tartalmazza az áruszámla értékét, a szállítási költséget és az utánvét költségét. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.   
Csomagküldés GLS futárszolgálattal, előreutalással - 1 690 Ft - (Bruttó 20 000 Ft felett ingyenes)
Ezen lehetőség választása esetén egy díjbekérőt küldünk önnek, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget. A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően futár szállítja ki Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.   
Csomagküldés GLS futárszolgálattal, bankkártyás fizetés -1 690 Ft- (Bruttó 20 000 Ft felett ingyenes) 

Ezen lehetőség választása esetén Ön a webáruházban történő vásárlásakor egyenlíti ki az ellenértéket, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1690 Ft). A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően futár szállítja ki Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
FONTOS! A GLS futárszolgálat munkatársai a csomagokat munkaidőben 8-17 óráig kézbesítik, tehát olyan szállítási címet adjon meg ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot! A kézbesítés megelőzően Ön email és SMS értesítést is kap a várható szállításról. Amennyiben a megadott időpont Önnek nem megfelelő úgy az értesítésben szereplő telefonszámon másik időpontot, vagy más kézbesítési címet is kérhet mely esetleg egy Ön közelében lévő GLS pont is lehet. Kérjük a csomagot kézbesítéskor átvétel előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot! A GLS a csomag sértetlenségéért felel, az áru esetleges (nem szállításból származó) hibája miatt kérem vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot. 
 
GLS Pont szállítási módok:
 
Csomagküldés GLS Pontra - 1 390 Ft - (Bruttó 20 000 Ft felett ingyenes) 

A számla végösszegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely tartalmazza az áruszámla értékét, a szállítási költséget és az utánvét költségét. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
 
Csomagküldés GLS Pontra, előreutalással - 1 390 Ft - (Bruttó 20 000 Ft felett ingyenes) 

Ezen lehetőség választása esetén egy díjbekérőt küldünk önnek, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1390 Ft). A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően a kiválasztott GLS Pontra küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
 
Csomagküldés GLS Pontra, Bankkártyás fizetés - 1 390 Ft - (Bruttó 20 000 Ft felett ingyenes) 

Ezen lehetőség választása esetén Ön a webáruházban történő vásárlásakor egyenlíti ki az ellenértéket, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1390 Ft). A összeg bankszámlánkra érkezését követően a kiválasztott GLS Pontra küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
 

FONTOS! A csomag feladásakor, és csomag GLS Pontra érkezésekor Ön email és SMS értesítést is kap. A csomagot 4 munkanapon belül kell átvenni az Ön által megjelölt helyen, ellenkező esetben a csomag visszaszállításra kerül. Amennyiben Ön nem tudja négy napon belül átvenni, de azt jelzi ügyfélszolgálatunkon úgy a csomag további meghatározott ideig átvehető. Kérjük a csomagot átvétel előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot! A GLS a csomag sértetlenségéért felel, az áru esetleges (nem szállításból származó) hibája miatt kérem vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot. 
 
 
Pick Pack Pontos szállítási módok:
 
Csomagküldés Pick Pack Pontra - 1749 Ft 

A számla végösszegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely tartalmazza az áruszámla értékét, a szállítási költséget és az utánvét költségét. A szállítás várhatóan 4-8 MUNKANAP.

Csomagküldés Pick Pack Pontra, előreutalással - 1749 Ft 

Ezen lehetőség választása esetén egy díjbekérőt küldünk önnek, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1749 Ft). A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően a kiválasztott Pick Pack Pontra küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 4-8 MUNKANAP.

Csomagküldés Pick Pack Pontra, Bankkártyás fizetés - 1749 Ft
  
Ezen lehetőség választása esetén Ön a webáruházban történő vásárlásakor egyenlíti ki az ellenértéket, amely 
együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1749 Ft).A összeg bankszámlánkra érkezését követően a kiválasztott Pick Pack Pontra küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 4-8 MUNKANAP.
Express One szállítási módok:
 
Csomagküldés Express One futárszolgálat,  - 1 590 Ft - (Bruttó 1590 Ft) 
A számla végösszegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely tartalmazza az áruszámla értékét, a szállítási költséget és az utánvét költségét. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
 
Csomagküldés Express One futárszolgálat, előreutalással - 1 590 Ft - (Bruttó 1590 Ft) 
  
Ezen lehetőség választása esetén egy díjbekérőt küldünk önnek, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1490 Ft). A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően  küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
 
Csomagküldés Express One futárszolgálat, Bankkártyás fizetés - 1 590 Ft - (Bruttó 1590 )
   
Ezen lehetőség választása esetén Ön a webáruházban történő vásárlásakor egyenlíti ki az ellenértéket, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1590 Ft). A összeg bankszámlánkra érkezését követően küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
 
Express One raklapos szállítási módok:
 
Raklapos szállítás Express One futárszolgálat - 10.990 Ft - (Bruttó 10.990 Ft) 
 
A számla végösszegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely tartalmazza az áruszámla értékét, a szállítási költséget és az utánvét költségét.
. A szállítás várhatóan 2-3 munkanap. A raklapos szállításnál a futár egyedül érkezik, emiatt a futár kérheti az Ön segítségét a termék levételeben, vagy adott helyre való bevitelben.
 
Raklapos szállítás Express One, előreutalással - 10.990 Ft - (Bruttó 10.990 Ft)  

Ezen lehetőség választása esetén egy díjbekérőt küldünk önnek, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget . A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően  küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 2-3 munkanap. A raklapos szállításnál a futár egyedül érkezik, emiatt a futár kérheti az Ön segítségét a termék levételeben, vagy adott helyre való bevitelben.
 
Raklapos szállítás Express One, Bankkártyás fizetés - 10.990 Ft - (Bruttó 10.990 Ft )  

Ezen lehetőség választása esetén Ön a webáruházban történő vásárlásakor egyenlíti ki az ellenértéket, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget. A összeg bankszámlánkra érkezését követően küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 2-3 munkanap. A raklapos szállításnál a futár egyedül érkezik, emiatt a futár kérheti az Ön segítségét a termék levételeben, vagy adott helyre való bevitelben.
 
FONTOS! Az Express One futárszolgálat munkatársai a csomagokat munkaidőben 8-17 óráig kézbesítik, tehát olyan szállítási címet adjon meg ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot! A kézbesítés megelőzően Ön email és SMS értesítést is kap a várható szállításról. Amennyiben a megadott időpont Önnek nem megfelelő úgy az értesítésben szereplő telefonszámon másik időpontot, vagy más kézbesítési címet is kérhet. Kérjük a csomagot kézbesítéskor átvétel előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot! Az Express One a csomag sértetlenségéért felel, az áru esetleges (nem szállításból származó) hibája miatt kérem vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot. A futár egyedül érkezik így raklapos szállításnál a futár kérheti az Ön segítségét a termék levételében, vagy adott helyre való bevitelében, behordásában.

Packeta szállítási módok:  ( Maximum 10kg csomagok )
Csomagküldés Packeta Pontra - 1 290 Ft - (Bruttó 20 000 Ft felett ingyenes) 

A számla végösszegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely tartalmazza az áruszámla értékét, a szállítási költséget és az utánvét költségét. A szállítás várhatóan 1-3 munkanap.
 
Csomagküldés Packeta Pontra, előreutalással - 1 290 Ft - (Bruttó 20 000 Ft felett ingyenes) 

Ezen lehetőség választása esetén egy díjbekérőt küldünk önnek, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1290 Ft). A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően a kiválasztott Packeta Pontra küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-3 munkanap.
 
Csomagküldés Packeta Pontra, Bankkártyás fizetés - 1 290 Ft - (Bruttó 20 000 Ft felett ingyenes) 

Ezen lehetőség választása esetén Ön a webáruházban történő vásárlásakor egyenlíti ki az ellenértéket, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1290 Ft). A összeg bankszámlánkra érkezését követően a kiválasztott Packeta Pontra küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-3 munkanap.
 

FONTOS! A csomag feladásakor, és csomag Packeta Pontra érkezésekor Ön emailt és SMS értesítést is kap. A csomagot 7 munkanapon belül kell átvenni az Ön által megjelölt helyen, ellenkező esetben a csomag visszaszállításra kerül. Amennyiben Ön nem tudja négy napon belül átvenni, de azt jelzi ügyfélszolgálatunkon úgy a csomag további meghatározott ideig átvehető. Kérjük a csomagot átvétel előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot! A Packeta a csomag sértetlenségéért felel, az áru esetleges (nem szállításból származó) hibája miatt kérem vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot. 
 
 
FIZETÉSI MÓDOK
Készpénz: Központi raktárunkban történő személyes átvétel esetén, ha a fizetési mód készpénz, abban az esetben bankkártyás fizetésre nincs lehetőség, csak készpénzesre.

Utánvét: Fizetés az áru átvételekor a futárnál készpénzben vagy bankkártyával lehetséges . Ön az áru átvétele után a szállítónak fizeti ki az áru ellenértékét.
Az utánvét szolgáltatás rendelési értéktől függetlenül Bruttó 290 Ft.  

Átutalás: Csak az áru átvétele előtt lehetséges, ebben az esetben díjbekérőt küldünk Önnek emailen, ami alapján át tudja utalni az összeget. Amint megérkezett az összeg a számlánkra, kiszállítjuk a megrendelt árut.

Bankkártyás online fizetés

A bankkártyával való fizetés a Budapest Bank Zrt. szerverén keresztül történik erős (128 bites) SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására az Interneten keresztül. Ha az online fizetéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, hívja az ügyfélszolgálatunkat.
A szolgáltató megrendelés során keletkezett és birtokába jutott adatokat tárolja, azaz a kártyabirokos vagy megrendelő nevét kizárólag a kártyabirtokos által engedélyezett tranzakció végrehajtása céljából használhatja fel. A szolgáltató a tranzakció során keletkezett egyéb más adatokkal nem rendelkezik.
A Vásárló hibájából eredően jelszavának harmadik személy által történő felhasználásból adódó károkért Szolgáltató felelősséget nem vállal. Vásárló kijelenti, hogy a megrendelt és teljesített szolgáltatások ellenértékét vissza nem követeli. A Vásárló hibájából történt hibás, téves adatbevitelből, megrendelés elírásból származó károkért a Szolgáltató semmilyen felelősséget, visszafizetést, visszatérítést nem vállal. A hibás adatok megadása miatt keletkezett károkért a szolgáltató felelősséget nem vállal, a bejelentett reklamációkat haladéktalanul kivizsgálja és lehetőségeihez mérten kezeli.
Az elfogadható bankkártya típusok: VISA, MASTERCARD és MAESTRO
 
EGYÉB RENDELKEZÉSEK
 
Bizonyos nagyértékű, nagy méretű és/vagy raktárkészleten nem tartott termékek esetében, megrendelést csak előreutalással tudunk teljesíteni. Ebben az esetben a megrendelés leadását követően ügyfélszolgálatunk felveszi a kapcsolatot a megrendelővel és egyezteti a fizetési és szállítási módot. 
KÜLFÖLDRE TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ ( ORSZÁGOK,ÁRAK) 
Körzet/Ft/csomag < 2 kg < 3 kg < 5 kg < 10 kg < 15 kg < 20 kg < 25 kg < 30 kg < 40 kg
1.Zóna 4384 Ft 4681 Ft 4754 Ft 5052 Ft 5424 Ft 5870 Ft 6538 Ft 7280 Ft 7875 Ft
2.Zóna 4532 Ft 4755 Ft 4978 Ft 5127 Ft 6015 Ft 6835 Ft 7578 Ft 8321 Ft 9064 Ft
3.Zóna 7281 Ft 7653 Ft 8024 Ft 8321 Ft 8767 Ft 9213 Ft 10550 Ft 11738 Ft 12927 Ft
4.Zóna 7875 Ft 8915 Ft 9882 Ft 10847 Ft 16048 Ft 21100 Ft 23775 Ft 26300 Ft 28826 Ft
5.Zóna 20060 Ft 22483 Ft 27732 Ft 41314 Ft 53553 Ft 64446 Ft 73996 Ft 82203 Ft 100491 Ft

Zónák Országok ( munkanap)
1.Zóna Szlovákia,Szlovénia,Ausztria,Csehország, Románia, Horvátország
2.Zóna Lengyelország,Németország,Belgium,Hollandia,Luxemburg, Liechtenstein**,Bulgária,Svájc**
3.Zóna Dánia, Franciaország, San Marino***, Vatikán***,Olaszország, Nagy-Britannia,Monaco,Írország
4.Zóna

Litvánia,Lettország,Spanyolország,Svédország,Észtország,Törökország**,Málta,

Norvégia**,Görögország,Andorra**,Gibraltár***,Portugália,Finnország,Ciprus***

5.Zóna Szerbia,Bosznia-Hercegovnia,Montenegró,Izland,Albánia,Macedónia,Koszovó,Feröer-szigetek

A ** -al jelölt országok esetében a vámkezelési idő (min. +2 munkanap), +8600Ft+ÁFA (=10925Ft) export vámkezelési díj, DDP paritás esetén az export vámkezelési díjon felül a célországban történő vámkezelési díjat is számlába állítjuk! (+8600Ft+ÁFA). A vámkezelés díja címzettenként értendő. Ezen országba történő csomagfeladás előtt egyeztessen a GLS ügyfélszolgálatával a vámkezeléssel kapcsolatban.
A ***-al jelölt országba történő csomagfeladás előtt egyeztessen a GLS ügyfélszolgálatával a vámkezeléssel kapcsolatban.