Szállítási feltételek


SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ 

Próbálunk minél nagyobb választékot kínálni a vásárlóinknak, hogy mindenki megtalálja a neki 100%-osan megfelelő terméket. A szállítás határideje függ a megrendelt terméktől, ill. attól, hogy az adott termékből van e raktáron.

Amennyiben a megrendelt termék van raktáron, 1-2 napon belül Önnél lehet!

Az webáruházban rögzített megrendelések várható szállítási határideje, általánosan 2-5 nap, mivel több telephelyen történik a raktározás ezért bizonyos esetekben a szállítás 4-8 munkanap is lehet. Ebben az esetben a rendelés feladása után vevőszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, munkanapokon legkésőbb 24 órán belül értesítjük erről.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK / KÖLTSÉG

Magyarország területén:

Bruttó 25.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás az ország egész területére ingyenes, ez alól a túlméteres bútorok kivételt képeznek, azok csak raklaposan szállíthatóak Magyarországon, melynek költsége: 10 990 Ft.

Minden olyan rendelés ami nem éri/érte el a bruttó 12.000 Ft összeget, logisztikai költséget számolunk fel melynek bruttó összege: 690 Ft! 

Kivétel ez alól a nagyméretű - és/vagy súlyú bútorok vagy készülékek (30kg és/vagy 1m3 felett), ilyen termék rendelése esetén vevőszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítási mód és költség egyeztetése céljából.
A csomagolási költséget nem számolunk fel.
Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:
Eger területén díjmentes raktári átvétel a telephelyen, nyitvatartási időben.

GLS szállítási módok:
 
Csomagküldés GLS futárszolgálattal - 1 790 Ft - (Bruttó 25.000 Ft felett ingyenes)

A számla végösszegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely tartalmazza az áruszámla értékét, a szállítási költséget és az utánvét költségét. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
  
Csomagküldés GLS futárszolgálattal, előreutalással - 1 790 Ft - (Bruttó 25.000 Ft felett ingyenes)

Ezen lehetőség választása esetén egy díjbekérőt küldünk önnek, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget. A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően futár szállítja ki Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.  

Csomagküldés GLS futárszolgálattal, bankkártyás fizetés -1 790 Ft- (Bruttó 25.000 Ft felett ingyenes) 

Ezen lehetőség választása esetén Ön a webáruházban történő vásárlásakor egyenlíti ki az ellenértéket, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget ( 1790 Ft). A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően futár szállítja ki Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
FONTOS! A GLS futárszolgálat munkatársai a csomagokat munkaidőben 8-17 óráig kézbesítik, tehát olyan szállítási címet adjon meg ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot! A kézbesítés megelőzően Ön email és SMS értesítést is kap a várható szállításról. Amennyiben a megadott időpont Önnek nem megfelelő úgy az értesítésben szereplő telefonszámon másik időpontot, vagy más kézbesítési címet is kérhet mely esetleg egy Ön közelében lévő GLS pont is lehet. Kérjük a csomagot kézbesítéskor átvétel előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot! A GLS a csomag sértetlenségéért felel, az áru esetleges (nem szállításból származó) hibája miatt kérem vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot. 
 
GLS Csomagautomata és Csomagpont szállítási módok:
 
Csomagküldés GLS Csomagautomata és Csomagpontra - 1 490 Ft - (Bruttó 25.000 Ft felett ingyenes) 

A számla végösszegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely tartalmazza az áruszámla értékét, a szállítási költséget és az utánvét költségét. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
 
Csomagküldés GLS Csomagautomata és Csomagpontra, előreutalással - 1 490 Ft - (Bruttó 25.000 Ft felett ingyenes) 

Ezen lehetőség választása esetén egy díjbekérőt küldünk önnek, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1390 Ft). A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően a kiválasztott GLS Pontra küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
 
Csomagküldés GLS Csomagautomata és Csomagpontra, Bankkártyás fizetés - 1 490 Ft - (Bruttó 25.000 Ft felett ingyenes) 

Ezen lehetőség választása esetén Ön a webáruházban történő vásárlásakor egyenlíti ki az ellenértéket, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1490 Ft). A összeg bankszámlánkra érkezését követően a kiválasztott GLS Pontra küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
 

FONTOS! A csomag feladásakor, és csomag GLS Pontra érkezésekor Ön email és SMS értesítést is kap. A csomagot 4 munkanapon belül kell átvenni az Ön által megjelölt helyen, ellenkező esetben a csomag visszaszállításra kerül. Amennyiben Ön nem tudja négy napon belül átvenni, de azt jelzi ügyfélszolgálatunkon úgy a csomag további meghatározott ideig átvehető. Kérjük a csomagot átvétel előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot! A GLS a csomag sértetlenségéért felel, az áru esetleges (nem szállításból származó) hibája miatt kérem vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot. 
 

A GLS Automata,csomag Pont-ok frekventált helyeken megtalálható üzletek, valamint benzinkutak.Országosan több mint 400 településen, több mint 1 000 GLS CsomagPont és automta található, ahol Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.A szállítás legkorábbi várható időpontja 1-2 munkanap. Előreutalás esetén az összeg beérkezésétől számított1-3 munkanap.

FONTOS, hogy az utánvéttel leadott rendelését a GLS csomagautomatából csak bankkártyával történő fizetéssel egyenlíthető ki (az automata érintőképernyőjének segítségével néhány egyszerű lépéssel fizethet).

Express One szállítási módok:

300.000 Ft-ot meghaladó összegnél a futárnál csak bankkàtyával tud fizetni!

 
Csomagküldés Express One futárszolgálat,  - 1 690 Ft - (Bruttó 1690 Ft)  (Bruttó 25.000 Ft felett ingyenes) 
A számla végösszegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely tartalmazza az áruszámla értékét, a szállítási költséget és az utánvét költségét. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
 
Csomagküldés Express One futárszolgálat, előreutalással - 1 690 Ft - (Bruttó 1690 Ft) (Bruttó 25.000 Ft felett ingyenes) 
  
Ezen lehetőség választása esetén egy díjbekérőt küldünk önnek, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1690 Ft). A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően  küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
 
Csomagküldés Express One futárszolgálat, Bankkártyás fizetés - 1 690 Ft - (Bruttó 1690 ) (Bruttó 25.000 Ft felett ingyenes) 
   
Ezen lehetőség választása esetén Ön a webáruházban történő vásárlásakor egyenlíti ki az ellenértéket, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1690 Ft). A összeg bankszámlánkra érkezését követően küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.
 
Express One raklapos szállítási módok:
 
Raklapos szállítás Express One futárszolgálat - 10.990 Ft - (Bruttó 10.990 Ft) 
 
A számla végösszegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely tartalmazza az áruszámla értékét, a szállítási költséget és az utánvét költségét.
. A szállítás várhatóan 2-3 munkanap. A raklapos szállításnál a futár egyedül érkezik, emiatt a futár kérheti az Ön segítségét a termék levételeben, vagy adott helyre való bevitelben.
 
Raklapos szállítás Express One, előreutalással - 10.990 Ft - (Bruttó 10.990 Ft)  

Ezen lehetőség választása esetén egy díjbekérőt küldünk önnek, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget . A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően  küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 2-3 munkanap. A raklapos szállításnál a futár egyedül érkezik, emiatt a futár kérheti az Ön segítségét a termék levételeben, vagy adott helyre való bevitelben.
 
Raklapos szállítás Express One, Bankkártyás fizetés - 10.990 Ft - (Bruttó 10.990 Ft )  

Ezen lehetőség választása esetén Ön a webáruházban történő vásárlásakor egyenlíti ki az ellenértéket, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget. A összeg bankszámlánkra érkezését követően küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 2-3 munkanap. A raklapos szállításnál a futár egyedül érkezik, emiatt a futár kérheti az Ön segítségét a termék levételeben, vagy adott helyre való bevitelben.
 
FONTOS! Az Express One futárszolgálat munkatársai a csomagokat munkaidőben 8-17 óráig kézbesítik, tehát olyan szállítási címet adjon meg ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot! A kézbesítés megelőzően Ön email és SMS értesítést is kap a várható szállításról. Amennyiben a megadott időpont Önnek nem megfelelő úgy az értesítésben szereplő telefonszámon másik időpontot, vagy más kézbesítési címet is kérhet. Kérjük a csomagot kézbesítéskor átvétel előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot! Az Express One a csomag sértetlenségéért felel, az áru esetleges (nem szállításból származó) hibája miatt kérem vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot. A futár egyedül érkezik így raklapos szállításnál a futár kérheti az Ön segítségét a termék levételében, vagy adott helyre való bevitelében, behordásában.

Packeta szállítási módok:  ( Maximum 10kg csomagok )
Csomagküldés Packeta Pontra - 1 390 Ft - (Bruttó 25.000 Ft felett ingyenes) 

A számla végösszegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely tartalmazza az áruszámla értékét, a szállítási költséget és az utánvét költségét. A szállítás várhatóan 1-3 munkanap.
 
Csomagküldés Packeta Pontra, előreutalással - 1 390 Ft - (Bruttó 25.000 Ft felett ingyenes) 

Ezen lehetőség választása esetén egy díjbekérőt küldünk önnek, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1390 Ft). A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően a kiválasztott Packeta Pontra küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-3 munkanap.
 
Csomagküldés Packeta Pontra, Bankkártyás fizetés - 1 390 Ft - (Bruttó 25.000 Ft felett ingyenes) 

Ezen lehetőség választása esetén Ön a webáruházban történő vásárlásakor egyenlíti ki az ellenértéket, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (1390 Ft). A összeg bankszámlánkra érkezését követően a kiválasztott Packeta Pontra küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-3 munkanap.

Csomagküldés MPL szállítási módok:
Csomagküldés MPL futárszolgálat,  - 2490 Ft - (Bruttó 2490 Ft)  + Utánvét kezelési költség 990 Ft.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8 -17 óra közötti időszakban történik.
Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.
A futárszolgálat kétszer próbálja meg a kézbesítést, ha mindkét kézbesítési kísérlet meghiúsul, a csomagot az Magyar Posta Zrt. munkatársa a feladónak visszaszállítja.
Ebben az esetben a szállítási költség a vevőt terheli, melyet az Szendrei Kft. kiszámláz.

MPL házhozszállítást maximum 10 kg-ok esetén választható, ennél nehezebb csomagokat az Express One Hungary vagy a GLS munkatársai szállítják házhoz.

 

FONTOS! A csomag feladásakor, és csomag Packeta Pontra érkezésekor Ön emailt és SMS értesítést is kap. A csomagot 7 munkanapon belül kell átvenni az Ön által megjelölt helyen, ellenkező esetben a csomag visszaszállításra kerül. Amennyiben Ön nem tudja négy napon belül átvenni, de azt jelzi ügyfélszolgálatunkon úgy a csomag további meghatározott ideig átvehető. Kérjük a csomagot átvétel előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot! A Packeta a csomag sértetlenségéért felel, az áru esetleges (nem szállításból származó) hibája miatt kérem vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot. 
 
 
FIZETÉSI MÓDOK
Készpénz: Központi raktárunkban történő személyes átvétel esetén, ha a fizetési mód készpénz, abban az esetben bankkártyás fizetésre nincs lehetőség, csak készpénzesre.

Utánvét: Fizetés az áru átvételekor a futárnál készpénzben vagy bankkártyával lehetséges . Ön az áru átvétele után a szállítónak fizeti ki az áru ellenértékét.
Az utánvét szolgáltatás rendelési értéktől függetlenül Bruttó 490 Ft.  

Átutalás: Csak az áru átvétele előtt lehetséges, ebben az esetben díjbekérőt küldünk Önnek emailen, ami alapján át tudja utalni az összeget. Amint megérkezett az összeg a számlánkra, kiszállítjuk a megrendelt árut.

Bankkártyás online fizetés

A bankkártyával való fizetés a OTP MOBIL KFT. ( SimplePay ) szerverén keresztül történik erős (128 bites) SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására az Interneten keresztül. Ha az online fizetéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, hívja az ügyfélszolgálatunkat.
A szolgáltató megrendelés során keletkezett és birtokába jutott adatokat tárolja, azaz a kártyabirokos vagy megrendelő nevét kizárólag a kártyabirtokos által engedélyezett tranzakció végrehajtása céljából használhatja fel. A szolgáltató a tranzakció során keletkezett egyéb más adatokkal nem rendelkezik.
A Vásárló hibájából eredően jelszavának harmadik személy által történő felhasználásból adódó károkért Szolgáltató felelősséget nem vállal. Vásárló kijelenti, hogy a megrendelt és teljesített szolgáltatások ellenértékét vissza nem követeli. A Vásárló hibájából történt hibás, téves adatbevitelből, megrendelés elírásból származó károkért a Szolgáltató semmilyen felelősséget, visszafizetést, visszatérítést nem vállal. A hibás adatok megadása miatt keletkezett károkért a szolgáltató felelősséget nem vállal, a bejelentett reklamációkat haladéktalanul kivizsgálja és lehetőségeihez mérten kezeli.
Az elfogadható bankkártya típusok: VISA, MASTERCARD és MAESTRO
 
EGYÉB RENDELKEZÉSEK
 
Bizonyos nagyértékű, nagy méretű és/vagy raktárkészleten nem tartott termékek esetében, megrendelést csak előreutalással tudunk teljesíteni. Ebben az esetben a megrendelés leadását követően ügyfélszolgálatunk felveszi a kapcsolatot a megrendelővel és egyezteti a fizetési és szállítási módot. 
KÜLFÖLDRE TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ ( ORSZÁGOK,ÁRAK) 

Bruttó szállítási költség (üzemanyag felár nélkül)

Súly

1. régió

2. régió

3. régió

4. régió

5. régió

< 2kg

         6 297 Ft

           6 509 Ft

         10 437 Ft

         11 288 Ft

           28 703 Ft

< 3kg

         6 736 Ft

           6 841 Ft

         10 986 Ft

           1 359 Ft

           32 181 Ft

< 5kg

         6 872 Ft

           7 192 Ft

         11 546 Ft

         14 200 Ft

           39 714 Ft

< 10kg

         7 374 Ft

           7 480 Ft

         12 046 Ft

         15 657 Ft

           59 204 Ft

< 15kg

         7 983 Ft

           8 833 Ft

         12 760 Ft

         23 164 Ft

           76 772 Ft

< 20kg

         8 696 Ft

         10 074 Ft

         13 473 Ft

         30 462 Ft

           92 418 Ft

< 25kg

         9 726 Ft

         11 214 Ft

         15 461 Ft

         34 361 Ft

         106 144 Ft

< 40kg

      10 864 Ft

         12 351 Ft

         17 235 Ft

         38 049 Ft

         117 951 Ft

< 30kg

      11 867 Ft

         13 565 Ft

         19 089 Ft

         41 811 Ft

         144 244 Ft

 

Üzemanyag felár: 480 Ft felett minden megkezdett 10Ft/l dízel árváltozás után csomagoként : + 0,5%-a a fuvardíjnak

A felár mértéke a NAV által minden hónap első munkanapján hivatalosan közzétett gázolaj árától függ.

 

Szeptember:      602 Ft                   felár: +6,5%   

Október:             661 Ft                   felár: +9,5%                       (pl.: 1. régióba 1 kg csomag 6.896 Ft)

November:         682 Ft                   felár: +10,5%                     (pl.: 1. régióba 1 kg csomag 6.959 Ft)

 

Változtak a régiók is:

  1. régió: Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország
  2. régió: Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Liechtenstein, Bulgária, Svájc
  3. régió: Dánia, Franciaország, Vatikán, Olaszország, Nagy-Britannia, Észak-Írország, Monaco, Írország
  4. régió: Litvánia, Lettország, Spanyolország, Svédország, Észtország, Norvégia, Görögország, Portugália, Finnország
  5. régió: Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Izland, Albánia, Észak-Macedónia, Málta, Ciprus, Koszovó

 

Vámkezelési díja: Az export vámkezelés díja: +10123 Ft + ÁFA (12.857 Ft)

                               DDP paritás esetén az export vámkezelési díjon felül a célországban történő vámkezelési díjat is számlába állítjuk!