Hűségpont


Regisztráljon Hűségpontrendszerünk igénybevételéhez!
Hűségpontgyűjtő-rendszerünk kizárólag regisztrált, egyéni vásárlóink számára érhető el!

Miként működik?

Hűségpontokat gyűjteni és felhasználni csak interneten leadott, online vásárlással lehet. A telefonon, e-mailben leadott megrendelések és online rendelés nélküli személyes vásárlás után nem tudunk hűségpontot jegyezni!
Minden befejezett vásárlásnál, amit weboldalunkon a fiókjába belépve hajt végre, pontokat írunk jóva. Már az első vásárlást követően hűségpontokat gyűjthet. A jóváírt pontokat akár már a következő vásárlás alkalmával be tudja váltani.

A hűségpontokat a jóváírást követő 365 napon belül tudja beváltani.

  • A hűségpontok a www.szepsegcikk.hu webáruház kínálatában található termékek megvásárlásához váltható be.
  • A hűségpont vissza nem téríthető,
  • át nem ruházható,
  • készpénzre át nem váltható.
    A szállítási költség és az utánvét díja után, valamint akciós / kedvezményes árú termékek vásárlása után nem jár hűségpont.

A Hűségpontok jóváírása és beváltása:

Áruházunk a regisztrált felhasználóink számára nyit egy virtuális számlát, melyre automatikusan jóváírásra kerülnek a sikeres vásárlásért kapott pontok. Ezeket a pontokat később bármikor felhasználhatja, tehát fizethet velük.
Tehát a hűségpontok akkor íródnak jóvá ha az adott rendelés sikeresen lezárult (kiszállítottuk vagy személyesen átvette raktárunkban). A jóváírt pontokat a következő megrendelésénél tudja érvényesíteni.

A vásárlások során gyűjtött pontok összeadódnak és Ön döntheti el, hogy mikor szeretné felhasználni azokat. A megszerzett hűségpontok 365 napig válthatóak be.

A hűségpontok megszerzése:
Minden 150 Ft vásárlás után 1 pontot ír jóvá a rendszer.
Pl: 15.000 Ft vásárlást követően 150 pontot ír jóvá a rendszer.

Hűségpontok beváltási értéke:
1 hűségpont a beváltás során 1 Ft-nak felel meg.
Pl: Ha rendelkezik 1000 hűségponttal, és azt egyszerre szeretné felhasználni, akkor a vásárlás teljes összegéből 1000x1, azaz 1000 Ft-ot von le a rendszer, így a fizetendő végösszeg 1000 Ft-tal kevesebb lesz.

A megrendelés során a Kosárol oldal alján adhatja meg, ha fel szeretné használni a megszerzett hűségpontjait.
Itt láthatja a felhasználható hűségpontjainak számát is. Amennyiben szeretné a vásárlásnál felhasználni a hűségpontjait csak pipálja be a " Szeretném felhasználni eddigi hűségpontjaimat.

Legyen Ön is regisztrált vásárlónk és éljen hűségpont rendszerünk kedvezményeivel!